z.s.m.
38 uur per week
Utrecht
6 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Opdrachtomschrijving

 

Over deze opdracht

Let op: dit is een deta-vast aanvraag

We gaan starten met het project Cobol programmatuur ombouwen naar C# .Net. Deze voorbereiding op het declaratiesysteem is nodig om de nieuwe arbeidsvoorwaarden toe te kunnen passen. Dit zal door een team gedaan worden van een Senior inhuur medewerker en een deta-vast junior die daarbij ondersteund. Aangezien er nog meerdere soortgelijke projecten aan gaan komen, hopen we dat deze junior volgend jaar bij ons vast in dienst kan komen en zich verder kan ontwikkelen. Het belangrijkste voor ons is dat de persoon leergierig en proactief is. Hierin niet afwacht tot hij een taak krijgt, maar zelf meedenkt. Wanneer hij samen met de senior overeen is gekomen wat de taak is, voert hij dit zelfstandig uit zonder af te wijken van het beoogde doel. Ons team bestaat uit 20 man, maar jij zal samen met een kleinere groep aan dit project werken. Je moet het leuk vinden om een een klein team te werken, maar niet bang zijn om met meerdere mensen het contact op te zoeken.

Alle nieuwe eisen in de financiële selfservice inbouwen zodat medewerkers de nieuwe arbeidsvoorwaarden kunnen aanvragen waar ze recht op hebben. Daarnaast kunnen we door deze ontwikkeling ook de continuïteit waarborgen ter voorbereidingen voor HR vernieuwing/GriT, maar ook de incidenten tijdig blijven afronden. 

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.

Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

 

Eisen/wensen

Functie eisen

  • Samengewerkt in kleine teams. (Minimaal 1 jaar)
  • Ervaring met het zelfstandig uitvoeren van PBI's/taken omtrent programmeren (stage/traineeship telt ook) (minimaal 1 jaar)
  • Ervaring met C# (minimaal 2 maanden)
  • Kandidaat heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling (minimaal B2-niveau)

Wensen

  • Ervaring met het lezen van COBOL
  • Ervaring met het werken in scrum team
  • Je hebt kennis van en ervaring met SQL zodat je zelfstandig data-analyses kan uitvoeren.
  • In het bezit van een nederlands identiteitsbewijs (dit i.v.m. duur van het veiligheidsonderzoek)